Σχετικά με την ιστοσελίδα

Η παρούσα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών και των εκπροσώπων του Τύπου σχετικά με το επερχόμενο μέγα γεγονός της μεταφοράς στην Ελλάδα για πρώτη φορά εδώ και 17 αιώνες, του Ιερού Σκηνώματος της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης, μητρός του Αυτοκράτορα Μεγάλου Κωνσταντίνου.

Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον Οργανισμό της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς επίσης και πλόύσιο υλικό γύρω από την προσωπικότητα και το έργο της Μεγάλης Αγίας.

Η Αποστολική Διακονία σε καθημερινή βάση θα μεταδίδει μέσω του ιστότοπου www.agiaeleni.gr οπτικό υλικό (βίντεο – φωτογραφίες) τόσο σε ζωντανή σύνδεση όσο και σε μαγνητοσκόπηση.

Επιπροσθέτως με συνεχή Δελτία Τύπου θα ενημερώνει τον ελληνικό λαό για κάθε πτυχή του προσκυνήματος ώστε να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες και όλοι εκείνοι που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν αλλά και να επισκεφθούν το Ιερό Προσκύνημα.

Το υλικό που θα μεταδίδεται σε υψηλή ανάλυση από την Αποστολική Διακονία μέσω του www.agiaeleni.gr είναι ελεύθερο προς αναμετάδοση από όλα τα Μ.Μ.Ε, έντυπα και ηλεκτρονικά.

Τα κείμενα έχει επιμεληθεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας.